Falkenberg Data

Publisering gjort riktig

Tornado Datafalken CMS (Content Management System) er en publiseringsløsning gjort riktig. Tilrettelagt for de fleste Internettbrukere, men med meget kraftig og riktig bruk av teknologi for å kunne tilfredsstille også de avanserte brukerne.

Er du god på innhold kan du konsentrere deg kun om det, og er du god på design og funksjonalitet har du også uendelige muligheter.

Tornado CMS gjør det enkelt å lage gode Internettsider, les mer og få innblikk i hva publiseringsløsningen tilbyr.

Uendelige muligheter

Tornado har de mest populære modulene klar til bruk. Skulle du ha et meget spesifikt behov, finnes det et grensesnitt for å skrive tilleggsmoduler som kan integreres i løsningen.

Funksjoner som nyhetsarkiv, bildegalleri, webshop, blogg og wiki er klare til bruk, og det utvikles stadig nye moduler basert på brukernes ønsker og behov.

Gjør det du er best på

Tornado legger ingen begrensninger på mulighetene til å tilpasse design og uttrykk. Likevel skal du slippe å tenke design når du er i modus for å lage innhold og budskap. Tornado fjerner alt det tekniske for deg når du ikke trenger det, og gir samtidig muligheten til å tilpasse når du trenger det.

Gjør det du er best på - så får du proffere innhold OG proffere design på dine sider!

Enkelt og effektivt

Systemet har brukervennlig navigering med dra-og-slipp funksjoner, hjelpetekster og videoer som viser eksempler og fremgangsmåter så du skal få mest mulig ut av publiseringsløsningen. Når du redigerer artikler kan du velge mellom en såkalt WYSIWYG (what you see is what you get) editor (likner på Microsoft Word), eller kode-redigeringseditorer med syntax-highlighting for de mer avanserte brukerne.

Hvorfor sier vi «publisering gjort riktig»?!

De fleste webdesignere og publiseringsløsninger fokuserer på at siden skal se vakker ut, og i prosessen neglisjeres meget viktige aspekter som semantisk korrekt markup, pene url'er, crossbrowser kompatibilitet, nødvendig markup for at søkemotorer skal gi best mulig resultat etc.

Disse aspektene betyr ikke mye for den som lager siden din, men det kan ha dramatisk effekt på hvor enkelt og hvem som finner siden din, hvilket utbytte de får av besøket og ikke minst hvordan du blir rangert i søkemotorer.

Tornado CMS er utviklet nettopp med tanke på dette, og startet med det viktigste. Dermed faller de øvrige bitene naturlig på plass. Dette har gitt oss en av markedets beste plattformer for CMS-leveranse, og sikrer at websiden din vil kunne bli sett av flest mulig besøkende.

Internettsider er stadig utsatt for endringer av gjeldende standarder. I Tornado vil implementering av nye standarder automatisk komme alle websidene i løsningen tilgode. Dette gjør at du ikke må bytte løsning for å holde tritt med tiden.
Pris for Tornado Datafalken CMS lisens, inkl serverplass og 6 epostkonti - 200,- pr. mnd